Excedrin

EEN MIDDEL TEGEN MIGRAINE

Migraine kan je uit je dagelijks leven halen. Soms kan de migraine zo hevig zijn dat je je het liefst wat afzondert en geplande activiteiten afzegt. Daarom hebben we Excedrin ontwikkeld, een vrij verkrijgbaar zelfzorggeneesmiddel voor het
verlichten van migraine.

Excedrin verlicht niet alleen de pijn, het tempert ook de bijbehorende symptomen van migraine, zoals misselijkheid en gevoeligheid voor licht en geluid. Bovendien zorgt dit zelfzorggeneesmiddel ervoor dat je je na de migraine sneller beter voelt.


Nieuw in de strijd tegen migrane Excedrin product verpakking | Vrouw met hoofdpijn | Overbelicht raam | Wekker | Vreemd zicht

Hoe gebruik ik dit middel bij migraine?

Als je last hebt van migraine, of de auraverschijnselen waarneemt, neem je twee tabletten. Dit kun je het beste onmiddellijk na het verschijnen van de eerste migraine-symptomen doen.

Als het nodig is en de migraine voortduurt, neem je Excedrin nog een keer. Je mag de dosering herhalen na circa 4 tot 6 uur, maar neem niet meer dan 6 tabletten per dag. Gebruik Excedrin niet langer dan 3 dagen aaneen, als je de huisarts niet hebt geraadpleegd.

Excedrin